Om oss

Historia

Nita Städ & Flytt AB grundades 2007 av Agron Berisha som ett familjeföretag och har sedan starten utvecklats och är idag ett företag man kan lita på med alla tjänster inom flytt- och städ-branschen. 

Vi är även idag ett av de största företagen inom flyttbranschen i Sverige. Vilket vi är stolta över det faktum att vi älskar vad vi gör och visar en fantastiskt resultat!

Vi har efter många år flera nöjda kunder som referenser, vilket skapar en större trygghet för er som kund att anlita oss för ert nästa uppdrag.

Miljö

Miljöhänsyn är en grundläggande och ideologisk fråga för Nita Städ & Flytt AB.
Det innebär att vi tar ett aktivt och engagerat ansvar för miljöfrågor, både i rollen som arbetsgivare och som servicepartner till våra kunder. Vår ambition är att vara ett ledande företagen när det gäller förebyggande miljöarbete. Nita Städ AB miljöpolicy anger den övergripande inriktningen för det totala miljöarbetet.

Butik-Städ & Hygien

Vi säljer städprodukter både för dig som utför professionell städning och för privat bruk. Med rätt städprodukter blir städningen både enklare och roligare. Vi ger tips och råd om vilka produkter som passar till vilken sorts rengöring och vi har redskapen som sparar ryggen och hjälper dig att få ett gott resultat.